Mission og Vision

Mission

Vores mission er at skabe størst mulig værdi for vores kunder via dialog og sparring. Vi vil være engageret i dig og din virksomhed og være konstant opdateret på lovgivning. Den rådgivning og hjælp der tilbydes vil løfte vores kunders økonomifunktion til et højere niveau og du vil som ejer få mere ro og overblik over din virksomheds økonomi. Vi vil frigive tid for vores kunder så de kan bruge deres tid effektivt på det de er gode til og deres kernefokus. SESIR Consult bygger endvidere på to vigtige faktorer, som er relateret til vores ydelser og vores kunder, nemlig pålidelighed og vækst.

 

Vision

Vores vision er at vores kunder inddrager os mere og mere i deres forretning og beslutningstagen, således at der kan tages de rigtige økonomiske beslutninger. Visionen er at være optimere kunders virksomheder og bidrage til vækst med vores erfaring og faglige viden inden for, bogføring, regnskab, skat og moms.

Fokus på din kerneforretning

Med hjælp fra SESIR Consult vil du få frigivet noget tid til at kunne fokusere på dine kernekompetencer og på at udvikle din kerneforretning.