Hvem er vi

SESIR Consult er en ung og dynamisk virksomhed, etableret af Semir Sirbubalo. Alle medarbejder er erfarne, cand.merc.aud.-uddannede revisorer, som er oplært og har mange års erfaring fra de største og mest anerkendte revisionshuse i Danmark. Alle medarbejdere har stor erfaring med de ydelser vi tilbyder og som det mest essentielle har vores medarbejdere stor indsigt i forskellige brancher og vil indgå i et tæt samarbejde med jer og jeres virksomhed og bistå som samarbejdspartner der yder økonomisk rådgivning året rundt.

Opdateret på lovgivning og proaktivitet

 

Vores medarbejdere er under løbende uddannelse, og er altid senest opdateret på lovgivningen og meget proaktive personer. Udkommer der f.eks. en ny lov som kan have påvirkning på dig og din virksomhed, så kontakter vi dig for at tale om hvordan de ændringer har en påvirkning på dig og din virksomhed. Dette gør at du kan sove trygt om natten, og overlade det administrative og det økonomiske til os. Vi afsætter meget tid af til oplæring og proaktivitet, idet vi mener det skaber merværdi for dig og din virksomhed og samtidig holder vi os fagligt opdaterede så vi altid kan være på forkant over for vores kunder.

 

Få en fast kontaktperson – der forstår din virksomhed

 

Hos SESIR Consult vil få tilknyttet en fast sparringspartner, som har styr på din virksomhed og den branche du opererer i. Din kontaktperson vil ALTID være opdateret på dine opgaver og være til rådighed året rundt. Involver os i din virksomhedsplaner, og vi vil fungere som sparringspartnere for dig så din virksomhed kan vækste og skabe mere profit.
Vores brede erfaring inden for diverse brancher gør os til gode og nyttige sparringspartnere. Med vores viden og dine planer kan vi sammen skabe merværdi for dig og din virksomhed.
Vi er specialister inden for en lang række områder; fra opstart af virksomhed, bogføring til årsafslutning og klargøring af materiale til revisor. Omfanget bestemmer du. Vi står klar til at rådgive dig på rette vej hvis du er i tvivl.
Kontakt os for en uforpligtende samtale – vi hjælper dig på vej.

Kontakt os for en uforpligtende samtale – vi hjælper dig på vej.

Fokus på din kerneforretning

Med hjælp fra SESIR Consult vil du få frigivet noget tid til at kunne fokusere på dine kernekompetencer og på at udvikle din kerneforretning.