Hvem er vi?

SESIR Consult er en ung og dynamisk virksomhed, etableret af Semir Sirbubalo. Alle medarbejder er erfarne, cand.merc.aud.-uddannede revisorer, som er oplært og har mange års erfaring fra de største og mest anerkendte revisionshuse i Danmark. Alle medarbejdere har stor erfaring med de ydelser vi tilbyder og som det mest essentielle har vores medarbejdere stor indsigt i forskellige brancher og vil indgå i et tæt samarbejde med jer og jeres virksomhed og bistå som samarbejdspartner der yder økonomisk rådgivning året rundt. Læs mere om os >

u

Hvorfor os

Du skal vælge SESIR Consult, fordi vi vil være engageret i din virksomhed og vil være din sparringspartner året rundt, således at du aldrig går i stå når du skal tage økonomiske beslutninger. Vi vil gøre alt vi kan for at give dig og din virksomhed merværdi.

Mission

Vores mission er at skabe størst mulig værdi for vores kunder via dialog og sparring. Vi vil være engageret i dig og din virksomhed og være konstant opdateret på lovgivningen. Den rådgivning og hjælp der tilbydes vil løfte vores kunders økonomifunktion til et højere niveau.

Vision

Vores vision er at vores kunder inddrager os mere og mere i deres forretning og beslutningstagen, således at der kan tages de rigtige økonomiske beslutninger. Visionen er at være en del af bestyrelsen, og bidrage til vækst med vores erfaring og faglige viden inden for, bogføring, regnskab, skat og moms.

Fokus på din kerneforretning

Med hjælp fra SESIR Consult vil du få frigivet noget tid til at kunne fokusere på dine kernekompetencer og på at udvikle din kerneforretning.